Curățarea mochetei
Curățarea mochetei
Curățarea mochetei

Curățarea mochetei

Mocheta, este soluția ideală pentru acoperirea suprafețelor mari, fiind atât estetic cât și practic. De regulă mocheta, este utilizată în cadrul oficiilor și a centrelor comerciale unde este un flux mare de clienți și angajați.

Particulele de praf și murdăria strânsă, diminuează viața mochetei sau a covorului și permit dezvoltarea controlată a bacteriilor, acarienilor, un adevărat pericol pentru sănătate și mai ales pentru copii sau persoane alergice.

Dacă doriți să dublați sau chiar să triplați durata de viață a mochetei, curățarea uscată trebuie efectuată zilnic, o curățare umedă trebuie efectuată cel puțin o data pe lună. De trei ori pe an, mocheta din birou are nevoie de o curățare profundă folosind produse speciale și echipamente profesionale.

În cazul mochetei nu este necesară ridicarea și transportarea – curățarea se va desfășura chiar pe locul în care este amplasată. După curățare, mocheta va rămâne abia umedă și se va usca rapid, în maxim 2-3 ore, fără a-ți cauza incomodități.

  Serviciul de curățare chimică a mochetelor include:
• aspirarea profesionistă a mochetelor
• scoaterea petelor cu ajutorul soluțiilor speciale
• curățarea prin injecție-extracție
Aveți grijă de sănătatea angajaților dumneavoastră pentru că ei, își petrec la birou cea mai mare parte din timpul unei zile și au dreptul la un aer curat și sănătos.

Vezi aici prețurile pentru serviciile de curățare chimică a mochetelor prestate de Albinuța.


Sună acum la Albinuța pentru a primi o consultație gratuită! Expertul nostru la necesitate se va deplasa la fața locului, pentru a afla care este volumul de muncă și pentru a-ți face o ofertă personalizată, în baza necesităților tale individuale.

Contactează-ne