Albinuța – prima ta alegere pentru curățenia în oficiu!
Albinuța – prima ta alegere pentru curățenia în oficiu!

Albinuța – prima ta alegere pentru curățenia în oficiu!

Ce efort presupune curățenia în biroul companiei tale? – Cel puțin o persoană responsabilă de curățenie, care să-și cunoască bine jobul, dar și achiziționarea și întreținerea echipamentului profesionist necesar pentru efectuarea curățeniei și o multitudine de soluții pentru diverse suprafețe pe care trebuie să le ai mereu în birou. Altfel spus, îți trebuie un manager dedicat pentru organizarea procesului intern de curățenie de întreținere a oficiului. 

De ce să te complici atât de mult, când ai o alegere bună pentru curățenia de întreținere? 

Albinuța este prima ta alegere pentru serviciul de curățenie de întreținere a oficiului și îți dăm toate motivele de ce:

  • Cu noi economisești și bani și timp – noi preluăm toate grijile tale cu privire la personalul de serviciu, echipamente, utilaje și soluții necesare pentru curățenia de întreținere. Tu achiți costul lunar al serviciului și te concentrezi pe afacerea și echipa ta. 
  • Îți păstrezi ca nou biroul: mobilierul, teracota, mocheta și toate suprafețele de orice tip – pentru că lucrezi cu o companie de curățenie profesionistă cu experiență de peste 8 ani, care cunoaște și aplică soluțiile corecte pentru cele mai dificile sarcini de curățenie. 
  • Primești calitate pentru serviciul prestat – tu nu vei avea timp să verifici persoana de serviciu pe care o vei angaja direct pentru curățenie, dar Albinuța îți asigură un manager de calitate pentru serviciile prestate, care va avea grijă ca biroul tău să fie lună și bine întreținut mereu.
  • Ai o ofertă bună la semnarea contractului de curățenie de întreținere pentru 1 an de zile 

Ofertă specială la semnarea contractului de curățenie de întreținere

Până în 31 martie 2023 alege Albinuța pentru serviciile de curățenie de întreținere pentru un an și primește un BONUS garantat – curățarea ecologică cu aburi a pardoselii din biroul tău.

Dispunem de utilaje și soluții profesioniste pentru orice tip de pardosea, indiferent de acoperirea ei cu mochetă, teracotă, gresie, laminat, parchet sau linoleum.

Bonusul se oferă pentru beneficierea de servicii de curățenie de întreținere pentru o perioadă de cel puțin 12 luni consecutive și se acordă după semnarea contractului de prestări servicii, conform orarului stabilit de Albinuța.

Cum beneficiezi de ofertă? 

                                                                                                                              

Sau contactează-ne la numărul de telefon: 069338318  sau info@albinutaplus.md

Lucrăm ca Albinuțele!  


 

Contactează-ne