electricianDe la schimbarea unui bec, până la penele de curent sau apariția mirosului de ars, cu problemele rețelei electrice nu e de glumit. Nu încerca să le repari de unul singur, cu instrumente aflate la îndemână – este extrem de periculos. Pentru siguranța ta și a imobilului, apelează la un electrician licențiat din echipa Albinuța, care este autorizat să efectueze asemenea lucrări.

Electriciaul nostru intervine rapid pentru remedierea situațiilor care nu suportă amânare, dar acoperă cu profesionalism și necesitățile neurgente în domeniu, cum ar fi instalarea corpurilor de iluminat, a prizelor și întrerupătoarelor etc.

După apelul tău, electricianul Albinuța va efectua prima vizită, cu scopul de a identifica problema. Pentru evaluarea inițială vei suporta doar cheltuielile de transport. După întocmirea listei de materiale necesare și procurarea acestora (la alegere: de către client sau echipa Albinuța), electricianul va efectua a doua vizită și va remedia problema. Atunci va fi achitat prețul pentru serviciile prestate. Costul materialelor nu este inclus în prețul serviciilor.

Electricianul realizează următoarele lucrări:

  • montarea, schimbarea și repararea tabloului electric
  • circuite electrice suplimentare (aer condiționat, mașină de spălat, plite electrice etc.)
  • montarea protecțiilor pentru scurtcircuit și suprasarcină
  • remedierea defectelor apărute în instalația electrică
  • montarea corpurilor de iluminat
  • montarea și schimbarea prizelor, întrerupătoarelor etc.

Vezi aici prețurile pentru serviciile electricienilor autorizați din echipa Albinuța.

Sună acum la Albinuța pentru a stabili o evaluare gratuită!

Expertul nostru se va deplasa prompt la fața locului, pentru a afla care este volumul de muncă și pentru a-ți face o ofertă personalizată, în baza necesităților tale individuale.