Curatenie mobilier

 

 

Chiar și tapițeriile de cea mai bună calitate, după o anumită perioadă se îmbâcsesc, se umplu de pete, praf și alte tipuri de murdărie. Apelând la Albinuța, îți poți proteja articolele preferate de mobilă, covoarele și interiorul mașinii, care vor arăta ca noi.
În prezent, materialele folosite în tapițerie sunt extrem de diverse, iar Albinuța îți oferă opțiunile potrivite și sigure pentru curățarea personalizată a fiecărui obiect.
Pentru curățarea mochetelor, covoarelor și a mobilierului capitonat, Albinuța folosește cea mai eficientă metodă – injecția-extracția. Este vorba despre un procedeu ecologic, sigur pentru țesături și pentru mediul ambiant, care reușește să îndepărteze toată murdăria, acarienii, polenul, părul de animale și alte impurități.

 

Curățarea chimică a mochetelor

În cazul mochetei nu este necesară ridicarea și transportarea – curățarea se va desfășura chiar pe locul în care este amplasată. După curățare mocheta va rămâne abia umedă și se va usca rapid, în maxim 2-3 ore, fără a-ți cauza incomodități.

Serviciul de curățare chimică a mochetelor include:

  • aspirarea profesionistă a mochetelor
  • scoaterea petelor cu ajutorul soluțiilor speciale
  • curățarea prin injecție-extracție

Curățarea chimică a mobilierului capitonat (canapele, scaune, fotolii)

Cu orice material ar fi  mobila ta capitonată – în mâinile Albinuței va fi în siguranță. Noi vom curăța perfect tapițeria, cu o grijă deosebită pentru detaliile metalice, din lemn și plastic.

Serviciul de curățare chimică a mobilierului include:

  • aspirarea profesionistă a canapelei/fotoliului/scaunului
  • scoaterea petelor cu ajutorul soluțiilor speciale
  • curățarea prin injecție-extracție

Vezi aici prețurile pentru serviciile de curățare chimică prestate de Albinuța.

Sună acum la Albinuța pentru a primi  o consultație gratuită! Expertul nostru la necesitate se va deplasa  la fața locului, pentru a afla care este volumul de muncă și pentru a-ți face o ofertă personalizată, în baza necesităților tale individuale.